Online Filmi, Безплатно гледане на филми онлайн 2016, 2017, filmi online, нови филми онлайн с бг аудио

Приветствуем тебя любимый гость, любишь смотреть новинки кино 2017 года? Тогда вам обязательно посмотреть наш большой каталог интересных фильмов 2016-2017 года, каждый сможет найти для себя позитивные комедии, познавательные фильмы, любимые сериалы на КиноАлекс.

Новинки кино 2016-2017 года в хорошем качестве HD 720

Home » FAQ

Не, онлайн филмите в сайта могат да бъдат гледани от всички потребители.

ЗА ДА ГЛЕДАТЕ ОНЛАЙН ФИЛМИ Е НЕОБХОДИМО ДА ИЗТЕГЛИТЕ И ИНСТАЛИРАТЕ ПОСЛЕДНАТА ВЕРСИЯ НА "Flash Player".

Може да го изтеглите от тук: Adobe Flash Player
 
След като го изтеглите, задължително затворете браузъра (браузърите си) преди да инсталирате, иначе инасталацията няма да е успешна!
 

За да стартирате видеото затворете рекламите от бутона "X" -  и/или натиснете бутона PLAY на видеоплеъра.

Не, гледането на онлайн филмите в сайта е абсолютно безплатно.

Нито един от филмите не се хоства на сървъра на сайта. Сайтът само предлага връзки към други сайтове и не носи отговорност за неуредени авторски права.

Филмите се хостват на най-различни публични безплатни сървъри извън България. Ние предоставяме единствено линкове към тях или така наречените embed кодове.

Част от сайтовете където се хостват филмите от нашия сайт са Vidto.me, PutLocker, SockShare, MovShare, Novamov и други.


Видове рипове и качеството им

CAM 
– Този тип рилийз е бил записан от някой в киносалон чрез видеокамера и допълнителните вредни шумове от публиката могат да бъдат чути. Качеството и на звука и на картината обикновено са ЛОШИ. 

TS (Telesync) 
– Тези релийзи също са записвани в киносалон, но обикновено със скъпа видеокамера и би трябвало звукът да е получен от различен източник (така че публиката да не се чува). Отличават се с малко по-добро качество от CAM рилийзите. 

TC (Telecine) 
– Осъществяват се по няколко начина, но всички чрез снемане от кинолентата. Рипват се в широкоекранен (letterbox) или пълноекранен (pan and scan) формат с ОТЛИЧЕН звук и картина. Най-разпространеният начин за създаването им е като се включи устройство към киномашината, което сваля продукцията на VHS лента (наричат се telecine устройства, нo има и такива устройства, които генерират изходните данни в цифров формат и след това се вкарват в лаптоп или видеокасетофон за да се получат VCD-та). 

SCR (Screener) 
– Отличават се с най-добро качество от филмите които не са излезли все още на DVD. 

DVDScr (DVDScreener) 
– DVD cкрийнърите се записват от промоционални видеокасети или DVD-та, които се разпращат на цензуриращи екипи, филмови критици и други. Качеството обикновено е като на нормалното пазарно копие, с изключение на това, че може да се появяват съобщения за запазени права по време на филма + черно-бели сцени или таймери. 

DVDRip 
- Копие на финалното, реализирано в търговската мрежа DVD. DVD-риповете обикновено се разпространяват като DivX/XviD и SVCD. Най-лесният рилийз, който всеки може да си направи у дома с подходяща програма. Качеството следва да е отлично, ако е коректен рипа и обичайно добрите DVD-рипове са с многоканален AC звук, а обемът на видеофайла трябва в този случай да е обичайно около 1.4 gb, за да може да се раздели лесно на две части и съответно да се побере (запише) на 2 обикновенни CD-та. Ако видеофайлът не е разцепен на две части, това много лесно може да се направи с определени програми. 

SATRip - Рипове от сателитен канал. На тях може да се забележат логотата на съответните TV или сателитни канали... 

PPVRip Или Pay-Per-View - Това са рилийзи записвани от телевизии в хотели още преди пускането им на DVD. Още информация. 

Blu-Ray 
- Технологията използва син лазер за записващото и четящото устройство. 12-сантиметровият едностранен диск събира 27 гигабайта компютърна информация, 13-часов тв запис или 2-часов видеозапис с висока разделителна способност. За разлика от досегашните системи, които са с дължина на вълната 650 нанометра, Blu-Ray работи с дължина от 405 нанометра, което означава, че може да фокусира светлината много по-нагъсто и по този начин да натъпче много повече информация върху носителя. Форматът предоставя 7,1-канален съраунд. 

Blue-Ray-Rip 
- Ново поколение рипове, чието качество следва да надвишава значително това на DVDRip. Засега са известни два подвида: 
BDrip - Blue-Ray Disk Rip, в повечето случаи с High Definiton контейнтер 1080 пиксела mkv 
и 
BRRip - енкодинг от вече направен BDrip, пригоден за по-малка резолюция и системни ресурси. 

VHS Rip 
- Този вид релиийзи са рипвани от оригинална видео касета със специално устройство. Качеството обикновено е добро, но звука не. На български VHSRip субтитрите са вградени. 

Work-Print (WR) 
– Всеки кадър от филма е снет от целулоидния източник (или друг). Това обикновено са непълни варианти на филма. Звукът може да е перфектен, а качеството на картината варира. 
Това е копие от филм в работен процес (например pre-production). Тъй като филмът още не е монтиран напълно и смесен като саунд, може да има липсващи сцени, звук или музика. Качеството при Workprint може да варира значително. Някои WP са доста различни от финалната версия, други може да имат допълнителни сцени .WP биха могли да бъдат добро колекционерско попълнение и са невероятен шанс да се надникне в кухнята на киното, преди ястието да бъде "сготвено". 

LD 
– VCD-та с такъв етикет са свалени от Laserdisc версии на филма и качеството е същото като на оригинала. 

HDTV (High Definition Digital Television) 
– Този етикет се слага на релийзи, които са едновременно взети от чист цифров източник и са излъчени като 720p (60 fps) или 1080i (30 fps). 

PDTV (Pure/Pirated Digital Television) 
– Такъв етикет се слага на рилийзи, които са извличани директно от цифровия поток на предаването чрез DVB-{S,T} или HDTV карта. Те включват и всички цифрови излъчвания, които не са във HDTV формат на резолюцията. 

TVrip 
- Tова са рилийзи, които са направени или от аналогов телевизионен източник, или от цифров, като е извършено междинно аналогово преобразуване, например цифров (аналогов) сателитен (телевизионен) приемник със S-Video изход към TV-Tuner Capture карта. 

DivX Re-Enc 

Това е филм, свален от оригинално VCD и е рекодиран в малък DivX файл. Често се среща. Не си заслужава да се сваля, освен, ако не искате филм с размер 200 мегабайта. Избягвайте такива издания. 

PROPER 
- Заради съществуващите правила на сцената, който първи реализира Telesync ‘печели купата’ (примерно). Но ако качеството на изданието е много лошо и друга група има същият телесинк (или същият източник, но с по-добро качество) те слагат тага PROPER за да не бъде рилийза им маркиран като повтарящ се (DUPE). PROPER e най-субективният таг на сцената и много хора дискутират дали PROPER изданието е по-добро от оригиналното. 
Много групи пускат такива издания, само от отчаяние, а не изгубят първенството. Причината за поставянето на този таг винаги трябва да включена в NFO-то. 

Subbed 
-Запис с вградени субтитри, най-често на един език и доста малки. В други случаи обаче, има на два или повече езика, които заемат голяма част от картината. 

UNSUBBED 
-Ако даден филм е бил издаден като SUBBED, може да се издаде UNSUBBED издание, съответно без вградени субтитри. 

Watermarks 
- Малки BD, A, или Z (както и други) символи, вградени във филма. Обикновено са вградени от хората , които са рипвали филма (в Азия например). 

LIMITED 
-Това е филм с ограничено прожектиране при пускането му. Обикновено в не повече от 250 киносалони. По правило малки филми, като тези за изкуство, биват пускани като ограничени. 

INTERNAL 
- Internal изданията се правят поради няколко причини. Класическите DVD групи издават много INTERNAL издания, защото те не могат да бъдат маркирани като DUPE (вж. по-долу). Понякога нискокачествените издания (TS) се издават като INTERNAL за да не влияят на авторитета на групата или ако вече са направени твърде много издания. INTERNAL изданията се правят само за „вътрешно ползване" от групите, но обикновено изтичат и в p2p мрежите. 

STV (Straight To Video) 
– филм издаден директно на видео, който не е излъчван по кината . 

RECODE 
- Прекодирана версия на вече издаден рилийз, обикновено се прави с цел подобряване на картината, премахване на субтитри и други, но резултатът не е сигурен. 
На такива издания в Сцената не се гледа с добро око, тъй като от групите се очаква да си набавят собствени източници. 

REPACK 
- Ако дадена група пусне некачествено или повредено издание, следва да пусне Repack, в който проблемите трябва да бъдат отстранени. 

DivX/XviD 
- DivX е формат, създаден за мултимедийни платформи. Използва 2 кодека -lowmotion и high motion. По-старите рипове на филми са енкодирани само на low motion и имат проблеми на high motion. Беше разработен метод, известен като SBC (Smart Bit-rate Control), който превключва кодеците по време на енкодирането, което води до подобряване качеството на картината. Форматът е анаморфен, а битрейтът е редуваем. Поради по-високите изисквания към процесора и различния кодек, необходим при възпроизвеждане, е малко вероятно да се намери домашен DVD плеър, способен да възпроизвежда DivX филми. Имаше плейъри в процес на развитие, за които се предполагаше, че могат, но досега нищо не е убедително. Болшинството PROPER DVD рипове (не Re-enc) са направени от DVD-та и в общи линии е възможно до 2 часа филм с добро качество да се побере на 1 диск. Съществуват различни кодеци, най-популярните, от които са DivX 3.11 и XviD. 

PDVD (Asian Silvers) 
- азиатските станиоли се разпространяват предимно във VCD формат. Това са копия на филми, които никога не са издавани или са пред продукция. Групите, които ги пускат, просъществуват съвсем мимолетно на голямата сцена. PDVD-тата са същото нещо, но в DVD формат. 

XVCD/XSVCD 
- Това е VCD/SVCD, което не се подчинява на правилата. И при двата вида могат да се достигнат доста по-високи резолюции и битрейтове, но зависи от плеъра дали е в състояние да възпроизвежда такъв диск. 
X(S)VCD са абсолютно нестандартни и са по-подходящи за домашно рипване, отколкото за разпространение. 

VCD 
- VCDе mpeg1 базиран формат с постоянен битрейт от 1150 при резолюция 352х240(NTSC). Те се използват главно за нискокачествени терилийзи (CAM/TS/TC/Screener(VHS)/TVrip(аналогов) с цел да се направи по-малък файла и по възможност да се събере на 1 CD. И VCD и SVCD се измерват по-скоро в минути, а не в MB, така че някой mpeg, който ви се вижда по-голям от капацитета на диска спокойно би могъл да се побере на едно 74 мин. CD. 

SVCD 
- SVCD е mpeg2 базиран формат (същият като при DVD-тата), който позволява вариабилен битрейт до 2500kbits на резолюция 480х480 (NTSC) ,който бива декомпресиран в 4:3 aspect ratio по време на плейбек. Поради вариабилния битрейт, дължината на филма, който можете да съберете на 1CD не е фиксирана, но е между 35 и 60 минути. За да получите по-добро SVCD енкодиране при вариабилни битрейтове е важно да използвате multiple passes. Отнема повече време, но резултатите са много по-добри. 

CVD 
- Това е комбинация от VCD и SVCD и се поддържа от повечето DVD плеъри в момента. Поддържа MPEG2 битрейтовете на SVCD, но използва резолюция 352х480 (NTSC), тъй като хоризонталната се счита за по-маловажна. 
В момента няма групи, пускащи рилийзи в този формат. 

MiniDVD 
- MiniDVD/cDVD е същият формат като DVD-то, но на стандартен CDR/CDRW. Поради високите резолюция и битрейт е възможно да се побере само до 18-21 минути/диск. Форматът също така е съвместим с много малко плеъри. 

NUKED = Дефектен, повреден 
- Един филм може да бъде нюкнат по най-различни причини. Индивидуални сайтове могат да го направят за нарушаването на техните правила (например без телесинкове - No Telesyncs , но и ако нещо с филма е сгрешено (липса на звук за 20 мин, CD2 е грешно архивирано и т.н.). Такива филми все още могат да достигнат други източници като p2p/usenet, но не е лоша идея да проверите за какво е бил нюкнат. 

DUPE = Дублиране 
- Ако нещо вече съществува, то тогава няма причина да го има втори път. Т.е. едно и също нещо (един филм-вид рип-рилийз-група) не следва да се повтаря, освен ако не са подготвени нови по-качествени субтитри за съответния рилийз, но и това може да се компенсира, когато на първия рилийз се промени линка от старите - към новите субтитри, при положение, че те са линкнати към профилиран сайт за субтитри. 

DVD-R 
- Това е решение на записваемото DVD, което изглежда е най-популярно (от DVD-RAM, DVD-R и DVD+R). Побира до 4.7 GB информация на страна, което прави около 10GB на диск. SVCD MPEG2 имиджите трябва да бъдат конвертирани преди да бъдат изпечени на DVD-R. DVD>DVDR-копирането е възможно, но понякога екстрите (езици, субтитри, допълнителни материали) трябва да отпаднат, за да се вмести филмът в този обем. 

ASPECT RATIO TAGS: 

WS - widescreen - широкоекранна картина 

FS - Fullscreen – картина 4:3 

BAD A/R - неправилна пропорция 

BAD IVTC - грешно конвертиране на фреймрейта 

INTERLACED - неправилно deinterlace-ване (подредба на кадрите). 

Допълнение: 
Видео-форматът и (или) рилийзът сами по себе си не са критерий за качество. 
Мярка за това са по-скоро параметри като: 
- Codec (Кодек) използван за компресията, 
- Resolution (Резолюция) или размери на картината в pix (пиксели), 
- BitRate (Битрейт) на картината, 
- FPS (честота на кадрите в секунда), и др. 

------------------------------------------------------------------------ 

Съкращенията R1, R2 ... R5 в имената на рилейзите са региона, за който е издадено ДВД-то. 

Region 0 - работещо на всички региони 
Region 1 - The U.S., U.S. territories ,Canada ,Bermuda 
Region 2 - Europe, Japan, the Middle East, Egypt, South Africa, Greenland, French overseas territories 
Region 3 - Taiwan, Korea, the Philippines, Indonesia, Hong Kong ,Southeast Asia 
Region 4 - Mexico, South America, Central America, Australia, New Zealand, Pacific Islands, Caribbean 
Region 5 - Russia, Eastern Europe, India, most of Africa, North Korea, Mongolia 
Region 6 - China 
Region 7 - Reserved for future use (found in use on protected screener copies of MPAA-related DVDs, and media-copies of pre-releases in Asia) 
Region 8 - International venues such as aircraft, cruise ships, etc. 


Можете да ни докладвате, чрез формата за докладване, която ще намерите в описанията на филмите.

1. Интернет връзката ви е прекъснала, в резултат на което филма не може да се зареди докрай. 
2. Размера на кеша на браузера ви е 50 МБ. Това е стойност по подразбиране, която често се оказва недостатъчна за нормално зареждане на филмите. 
3. На вашия системен хард диск (обичайно това е устройство C:) е останало по-малко от 400 МБ свободно място. 

Как да коригираме този проблем? 

Увеличете размера на кеша до 2000 МБ , след което рестартирайте задължително браузъра, който ползвате. 


Това може да е от много причини.

Обновете своя Флаш плеър до най-новата му версия

Може вашият интернет доставчик да не е достатъчно добър за да може да гледате филми с такова качество онлайн.

Ако интернета ви е по-слаб, се препоръчва когато пуснете филма, да натиснете бутона за пауза и да изчакате в порядъка на няколко минути, за да може част от филма да се зареди и да се избегнат неприятните моменти с така нареченото “буфериране” на филма.

Понякога се случва да се пренатовари сървъра, който хоства филмите, за което е препоръчително, отново да натиснете бутона за пауза и да изчакате известно време да се зареди филма. 


И двете действия са в компетенцията само на Администраторите. Те могат да Ви помогнат единствено в случай, че изчерпателно им обясните причината, поради която искате да си смените/изтриете акаунта. В случай че държите това да стане, пишете чрез формата за Връзка с администрация, която се намира във профила Ви. Изложете убедителни доводи. В противен случай е възможно желанието Ви да не бъде изпълнено.

Заявка за филм можете да пуснете тук.

ФИЛМИ ОНЛАЙН ЗА ВСЕКИ ВКУС


Специално за вас се опитахме да съберем най-добрата колекция от филми онлайн от различни жанрове, времена и страни! Екипът на проекта постоянно следи за пускането на нови филми и редовно добавя нови заглавия, за да можете да се насладите както на най-добрите световни шедьоври, така и на новите филми напълно безплатно!


Онлайн филмите, Предлагаме огромен брой категории и жанрове. Имаме огромна база от най-различни филми, което ни отличава от много други подобни сайтове. Трилъри, филми на ужасите или мистерия, драми, уестърни или филми за спорта.


Ако по-рано гледането на филми онлайн оставаше нещо недостижимо и изглеждаше невероятно, то днес всеки от нас може във всеки момент да стартира епизод от любимия си сериал онлайн, без да го сваля и да го пусне директно в браузъра. В нашия сайт можете да намерите огромно количество филми онлайн и сериали онлайн, които са представени на потребителите напълно безплатно. Ние винаги се опитваме да публикуваме нови филми онлайн с най-доброто качество за да имат нашите посетители максимален комфорт при онлайн гледане на филми.


При нас ще намерите най-добрите филми от "Златната епоха" на Холивуд, на класическото европейско кино, най-добрите френски комедии, азиатски филми, руски филми и модерни хитове от 2017, 2016, 2015, както и 2014 година. Ние сме събрали внушителна колекция от художествени и документални филми, екшъни и трилъри, фентъзи и фантастика, драми и мелодрами, тук ще намерите комедия, ужаси, приключенски и исторически ленти, криминални, уестърни, филми на военна тематика, както и други жанрове.


Желаем ви приятно гледане!

Loading...
Online-Filmite.Info © 2017 Hosted by uCoz